Jurnalist de România: revista culturală „Leviathan” la Radio România Internațional (16 octombrie 2020)

442
radio romania international simona valeanu revista-culturala-leviathan-nr.-3-2020-editia-tiparita

logo revista trimestriala leviathanVineri, 16 octombrie 2020, la ora 20.05 (ora României), la Radio România Internațional 2, emisiunea „Jurnalist de România” este dedicată revistei culturale „Leviathan”, anul III, nr. 3 (8), iulie–septembrie 2020, care este la dispoziția publicului în variantă tipărită și în ediție online pe acest site.

Simona Văleanu
Simona Văleanu

Realizator: Simona Văleanu. Invitați: Rudy Roth (Palma de Mallorca, Spania), director fondator; Costin Tuchilă, redactor-șef; Pușa Roth, redactor șef adjunct; Ovidiu Gligu (Belgia), poet, prozator, profesor de religie ortodoxă la Athénée Royal de Namur; Dori Lederer (Portugalia), poetă, prozatoare; George Corbu, poet, epigramist, autor de aforisme, primul președinte al Comisiei Naționale a Bibliotecilor, Președintele Uniunii Epigramiștilor din România, Directorul revistei „Epigrama”.

Editată de Asociația Culturală Leviathan, „Leviathan” este o revistă culturală de largă cuprindere, cu subiecte atrăgătoare, cu rarități și cu un conținut specific apariției trimestriale. Numărul 3, iulie–septembrie 2020 (142 pagini în format A4) este al optulea de la apariția revistei, la sfârșitul anului 2018. Semnează peste 40 de autori din România și Diaspora. Acest număr a lansat trei rubrici noi. 

Ascultă Radio România Internațional, click aici, apoi click în partea din dreapta sus a paginii pe iconițarri 2(pentru a salva fișierul audio).

Emisiunea „Jurnalist de România” se va difuza în reluare în noaptea de vineri 16 octombrie spre sâmbătă, 17 octombrie 2020, la ora 2.00 (ora României) și sâmbătă, 17 octombrie  2020, la ora 12.00 (ora României), pentru ascultătorii Radio România Internațional din America de Nord, Canada și pentru cei din Noua Zeelandă sau Australia. De asemenea, va fi transmisă în reluare luni, 19 octombrie 2020, de la ora 4.00 (ora României).

• Arhiva revistei trimestriale „Leviathan”, publicație a Asociației Culturale Leviathan, click aici.

• Pentru a cumpăra edițiile tipărite ale revistei, click aici.

• Abonamente la revista trimestrială „Leviathan”, ediția tipărită, click aici.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.