”Nino Nino” trage concluzii

150
Lică Barbu și Grupul artistic ”Nino Nino”, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, 26 octombrie 2019
Lică Barbu și Grupul artistic ”Nino Nino”, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, 26 octombrie 2019

logo zambetul uneste articoleSâmbătă, 26 octombrie 2019, membrii grupului artistic ”Nino Nino” s-au întâlnit, pentru că aşa e programul activităţilor, dar şi pentru că aveau de tras concluzii în urma spectacolului Speranţa Nino Nino care a avut loc pe data de 23 octombrie 2019, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor ”Ana Aslan” din Brăila.

După vizionarea celor trei videoclipuri, adică înregistrarea spectacolului, copiii au fost foarte receptivi şi au venit cu recomandări pentru viitoarele manifestări de acest gen. Disciplina de spectacol a fost cea mai dezbătută temă, iar cu privire la interpretări, au înţeles cu toţii că este necesară amplificarea repetiţiilor înainte de a a avea loc un logo bibl jud brailaspectacol.

Lică Barbu le-a recomandat să-şi înveţe textele mai bine şi referitor la repetiţii să se organizeze pe ateliere de lucru în zile diferite. Totodată, le-a recomandat mai multă atenţie la mişcarea în scenă şi asta se poate realiza mai bine dacă şi ei, copiii, vin mai des la repetiţii, adică, mai simplu spus, trebuie muncit mai mult. Calitatea vine de la sine, dacă se depune efort şi dacă se munceşte cu responsabilitate.

Ilaria Turea (Pisicuţa) şi Giada Turea (Fluturaş) ne-au surprins cu o noutate, aceea că pot fi şi ele interprete de muzică populară de succes, prezentându-ne un mic spectacol cu două melodii de muzică populară din repertoriul lor.

Desen de Karina-Marina-Christine Zaharia
Desen de Karina-Marina-Christine Zaharia

Şi uite aşa ”Nino Nino” s-a îmbogăţit cu două noi cântăcioase. Lică Barbu le-a filmat şi le-a promis texte gen ”Nino Nino” pe aceste melodii. În curând vă vom prezenta filmuleţul cu cele două surori care interpretează cele două melodii.

Karina-Marina-Christine Zaharia (Peştişor) i-a înmânat lui Lică Barbu un desen special în care mica artistă ne arată cum vede ea ”Lumea lui Licuţă”, de altfel tema concursului la care Peştişor doreşte să participe.

Pentru o mai bună comunicare cu părinţii implicaţi în acest proiect, îi invităm joi, 31 octombrie 2019, ora 16.30, la o analiză asupra activităţii acestui grup artistic, cât şi pentru planificarea de noi activităţi artistice, având în vedere că peste o lună vor veni sărbătorile de iarnă, iar copiii, ca nişte fulgi de nea, vor fi prezenţi peste tot şi sunt motivaţi să participe. Mai ales ”Nino Nino”.

Întâlnirile cu membrii grupului vor avea loc, ca de obicei, vineri şi sâmbătă la orele stabilite.

Vă aşteptăm cu zâmbete, dragi copii!

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului.

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.