Speranţa ”Nino Nino”

88
spectacol nino nino

logo zambetul uneste articoleIată că a venit şi momentul mult aşteptat! Grupul artistic ”Nino Nino” a debutat într-un mic spectacol, miercuri, 23 octombrie 2019 la Casa de Ajutor Reciproc pentru Pensionari ”Ana Aslan” Brăila, la invitaţia cenaclului ”Casa Speranţei”.

Cu toate că mijloacele tehnice rudimentare şi spaţiul mic de desfăşurare ale unui spectacol de calitate nu prea i-au ajutat pe copii, putem afirma că ”Zâmbetul uneşte”, proiect al Asociaţiei Culturale Leviathan în colaborare cu Biblioteca Județeană ”Panait Istrat” Brăila, a funcţionat din plin, iar entuziasmul copiilor de a arăta tot ce pot a determinat publicul prezent, scriitori şi oameni de cultură din Brăila, să zâmbească, exclamând permanent, la fiecare interpretare a copiilor, un meritat ”Bravo!”.logo bibl jud braila

Toate momentele artistice, producţii ale grupului artistic ”Nino Nino”, sunt încă în lucru, iar Lică Barbu, în cuvântul de prezentare a grupului artistic, şi-a cerut iertare pentru stângăcia unor interpretări, dar asta fost trecută imediat cu vederea atunci când micii ”Nino Nino” au interpretat cu mult talent, considerând că tot spectacolul lor este o minunată joacă.

Copiii, luându-i prin surprindere pe participanţii la eveniment, au dăruit flori, desene realizate de ei şi dulciuri. Ca nişte adevăraţi musafiri.

Ca o concluzie, putem spune că acest debut al grupului artistic ”Nino Nino” este o lecţie, chiar și pentru Lică Barbu, coordonatorul acestui proiect, în sensul că trebuie să fie mai atent la strategiile de pregătire ale unui spectacol, mai exigent cu repartizarea unor roluri şi mai multă preocupare cu repetiţiile grupului, dar şi pentru copiii din grup care au înţeles că fără muncă, fără o implicare mai atentă şi fără responsabilitate în această activitate artistică, nu vor ajunge la un adevărat succes.

Toată desfăşurarea spectacolului Speranţa Nino Nino o puteţi viziona în cele trei videoclipuri de mai jos. Vă aşteptăm cu păreri, sugestii şi recomandări.

Sâmbătă, 26 octombrie 2019, membrii grupului ”Nino Nino” sunt aşteptaţi la o nouă întâlnire de lucru la Biblioteca Judeţeană ”Panait Istrati” Brăila, Secţia de Împrumut pentru copii. Ludotecă, pentru a înţelege odată şi înc-o dată ce-i cu succesul ăsta.

Vă aşteptăm cu zâmbete, dragi copii!

Foto și video, click aici și aici.

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului.

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.