”Palia Expres”, nr. 5, 8–14 februarie 2018

978
Palia expres

revista revistelor culturale leviathan.ro logoDe peste două decenii apare neîntrerupt la Orăștie (județul Hunedoara) săptămânalul de opinie, informare și cultură ”Palia Expres”. Director fondator: Nicolae Brânduș. Din colectivul de redacție fac parte: Ioan Vasiu, redactor șef; Marcel Hațegan, redactor; Ionuț Sebastian Vasiu, fotoreporter. Colaboratori: Vic. Virgil Bălan, Daniel I. Iancu, Silviu Bindea, Constantin Vapit. Design realizat de Cătălin Moș.

Deși este o publicație  regională, multe dintre problemele abordate, anunțate, comentate sunt aceleași de pe tot cuprinsul țării. Cititorul din Orăștie are posibilitatea de a afla ceea ce se întâmplă pe teritoriul județului în domeniile social-politic, economic, cultural, religios. Publicația mai cuprinde și anunțuri de utilitate publică, știri, publicitate etc., o paletă de informații utile pentru locuitorii din județul Hunedoara.

Cităm din cuprinsul nr. 5 (907) din 8–14 februarie 2018: ”Încă două blocuri ANL în «orașul Paliei»”, autor: Marcel Hațegan; Întâmplări din Iohannisland”, grupaj de știri semnat de Vic. Virgil BălanMuzeul orăștian promovat la Londra”. Muzeul Civilizației Dacice și Romane (MCDR) din Deva a fost promovat la Târgul de Turism de la Londra (1-4 februarie 2018), cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara. ”La centenar. Cruci de eroi din Primul Război Mondial (40)”, a consemnat Daniel I. Iancu. ”Un poet cu «suflet de copil»”, cronică literară de Ioan Vasiu la volumul ”Poeziceri cu trei fețe” de Alin Bagiu, Viața creștină în pilde: ”Domnul Hristos. Păstorul cel mai bun”, rubrică semnată de prot. Avram Petric.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.