Pamflet: Părintele Amfitrion Udrescu – Mărul și căderea în păcat

1484
Părintele Amfitrion Udrescu de la Mânăstirea Elena Teoloaga din Buzău

Într-una dintre rarele sale apariții în mass-media, părintele Amfitrion Udrescu de la Mânăstirea Sf. Elena Teoloaga din Băicoi, județul Buzău, a sfătuit credincioșii pe care-i păstorește să nu gireze cu votul lor partidele sataniste care vor lua startul în actuala campanie electorală.

Un partid care are drept semn electoral mărul, este un partid de sataniști. Mărul este simbolul căderii în pacat, simbolul ispitei, simbolul coruperii lui Adam. Cartea Facerii ne arată cum că mâncând din măr, Adam și Eva s-au îndepărtat de Dumnezeu, singurul izvor al vieții, iar moartea i-a biruit”, le-a spus părintele enoriașilor-electori veniți la slujbă.

Să lucrăm împreună pentru salvarea țării de sectele diavolești, care vor să vă corupă spiritul și trupul și să nu votăm pentru partidele diavolești care au un măr în siglă, pentru că mărul este simbolul Satanei. Feriți-vă de măr!”, a mai declarat monahul.

Prelegerea s-a încheiat cu purificarea prin foc a câtorva zeci de computere, tablete și terminale mobile fabricate de producătorul satanist Apple, care – prin sigla sa cu mărul mușcat – face reclamă subliminală pomului cunoștinței binelui și răului și sectei satanist-iluminist-progresive Primus Pomus Voluptatis.

Părintele paroh Amfitrion Udrescu este cunoscut în România pentru profețiile sale electorale, dar și pentru rolul său de mărturisitor al dimensiunii navale a Bisericii ancestrale. Este unul dintre puținii discipoli supraviețuitori ai fostului mare gânditor și teolog  Aristofan Eschilescu, întemnițat de autoritățile comuniste din 1990 în gulagurile protocroniste din Siberia Ecuatorială.

N.B. Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
N.B. Semnul „T” afișat pe poză marchează faptul că imaginea a fost procesată digital fiind un trucaj

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.