Publicații românești din lume: revista „Leviathan”, nr. 2/2020, la Radio România Internațional

336
revista leviathan la radio romania international

logo revista trimestriala leviathanVineri, 19 iunie 2020, la ora 20.05 (ora României), la Radio România Internațional 2, emisiunea „Publicații românești din lume” este dedicată revistei culturale ”Leviathan”, anul III, nr. 2 (7), aprilie–iunie 2020, care este la dispoziția publicului în variantă tipărită și în ediție online pe acest site.

Simona Văleanu
Simona Văleanu

Realizator: Simona Văleanu. Invitați: Rudy Roth (Palma de Mallorca, Spania), director fondator; Costin Tuchilă, redactor-șef; Pușa Roth, redactor șef adjunct; Daniela Șontică (România); Daniel Ioniţă (Australia); Daniel Onaca (Suedia).

„Leviathan” este o revistă culturală de largă cuprindere, cu subiecte atrăgătoare și cu un conținut specific apariției trimestriale. Numărul 2, aprilie–iunie 2020 (206 pagini în format A4) este al șaptelea și cel mai cuprinzător (inclusiv ca număr de pagini) de la apariția revistei, la sfârșitul anului 2018. Semnează 50 de autori din România și Diaspora. 

Ascultă Radio România Internațional, click aici, apoi click în partea din dreapta sus a paginii pe iconițarri 2(pentru a salva fișierul audio).

Emisiunea „Publicații românești din lume” se va difuza în reluare în noaptea de vineri spre sâmbătă, 20 iunie 2020, la ora 2.00 și sâmbătă, 20 iunie 2020, la ora 12.00, pentru ascultătorii Radio România Internațional din America de Nord, Canada și pentru cei din Noua Zeelandă sau Australia. De asemenea, va fi transmisă în reluare luni, 22 iunie 2020, de la ora 4.00.

• Arhiva revistei trimestriale ”Leviathan”, publicație a Asociației Culturale Leviathan, click aici.

• Pentru a cumpăra edițiile tipărite ale revistei, click aici.

• Abonamente la revista trimestrială ”Leviathan”, ediția tipărită, click aici.

2 COMENTARII

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.