Revista „Leviathan” la Radio România Internațional: emisiunea „Jurnalist de România”, realizator: Simona Văleanu (20 noiembrie 2020)

277

logo revista trimestriala leviathanVineri, 20 noiembrie 2020, la ora 20.05 (ora României), la Radio România Internațional 2, emisiunea „Jurnalist de România”  (55 de minute) este dedicată revistei culturale „Leviathan”, anul III, nr. 4 (9), octombrie–decembrie 2020, care este la dispoziția publicului în variantă tipărită și în ediție online pe acest site.

Simona Văleanu
Simona Văleanu

Realizator: Simona Văleanu. Invitați: Rudy Roth (Palma de Mallorca, Spania), director fondator; Costin Tuchilă, redactor-șef; Pușa Roth, redactor-șef adjunct; traducătoarea și scriitoarea Dana Șișmanian (Paris, Franţa), redactor-șef al revistei „Francopolis”; poeta și prozatoarea Cornelia Bartels (Mönchengladbach, Germania); scriitorul, filosoful și orientalistul Christian Tămaș (Iași) și Veronica Pavel Lerner, poetă și prozatoare (Mississauga, Ontario, Canada).

Editată de Asociația Culturală Leviathan, „Leviathan” este o revistă culturală de largă cuprindere, cu subiecte atrăgătoare, cu rarități și cu un conținut specific apariției trimestriale. Numărul 4, octombrie–decembrie 2020 (200 pagini în format A4) este al nouălea de la apariția revistei, la sfârșitul anului 2018. Semnează aproape 50 de autori din România și Diaspora. 

Ascultă Radio România Internațional, click aici, apoi click în partea din dreapta sus a paginii pe iconițarri 2(pentru a salva fișierul audio).

Emisiunea „Jurnalist de România” se va difuza în reluare în noaptea de vineri 20 noiembrie spre sâmbătă, 21 noiembrie 2020, la ora 2.00 (ora României) și sâmbătă, 21 noiembrie 2020, la ora 12.00 (ora României), pentru ascultătorii Radio România Internațional din America de Nord, Canada și pentru cei din Noua Zeelandă sau Australia. De asemenea, va fi transmisă în reluare luni, 23 noiembrie 2020, de la ora 4.00 (ora României).

• Arhiva revistei trimestriale „Leviathan”, publicație a Asociației Culturale Leviathan, click aici.

• Pentru a cumpăra edițiile tipărite ale revistei, click aici.

• Abonamente la revista trimestrială „Leviathan”, ediția tipărită, click aici.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.