Știri: A doua ediție a Stagiunii Seratelor Muzicale (7 martie 2021)

30
visul unei nopți de martie

logo rubrica musica leviathan.roAsociația Home of Strings în parteneriat cu Centrul Cultural Buftea vă invită la a doua ediție din cadrul Stagiunii Seratelor Muzicale, cu titlul Visul unei nopți de martie – Serata Camerală, duminică, 7 martie 2021, începând cu ora 18.00, la Centrul Cultural Buftea.

În compania minunată a muzicii, veți putea trăi momente de bucurie alături de talentații artiști: Maria Ungheanu – soprană, Florin Mitrea – violoncel, Andreea Butnaru – pian și Agata Stefănescu – vioară.

Am ales pentru această ediție un program de înaltă calitate artistică, cu lucrări ale compozitorilor George Enescu, Serghei Rahmaninov, Nathan Milstein, Georg Friedrich Händel, Robert Schumann și Ludwig van Beethoven.                                                                      

În atmosfera seratei, amfitrionul Bogdan Chenciu ne va conduce maiestuos în fascinanta călătorie muzicală.

Evenimentul va fi cu intrare liberă, pe bază de invitație în limita locurilor legal permise și transmis live online, pe pagina de facebook a Asociației Home of Strings, pe canalul de Youtube Home of Strings, cât și pe pagina de facebook a Centrului Cultural Buftea, thtps://www.facebook.com/centrulculturalbuftea.official/.

Program:

Soprana Maria Ungheanu

Languir me fais de George Enescu

Ne poy krasavitsa de Serghei Rahmaninov

Lascia ch’io pianga de G.F. Handel

Florin Mitrea

Robert Schumann  – Fantasiestucke op. 73 pentru violoncel și pian

Ludwig van Beethoven – 7 Variațiuni în Mi bemol major, WoO 46, pentru pian și violoncel

La pian Andreea Butnaru.

Andreea Butnaru

George Enescu – Pavana din Suita op.10, nr. 2 pentru pian solo

Agata Ștefănescu

Paganiana de Nathan Milstein

 Lăutarul  de George Enescu

Mulțumim domnului Director Robert Nagy, https://www.facebook.com/robertnagy2000 pentru sprijinul oferit  și pentru amabilitatea de a susține și a doua ediție din Stagiunea Seratelor muzicale, stagiune deschisă în septembrie, 2020.                                                    

Pentru rezervări sunați la: 0722 446 057.

 

Deosebite mulțumiri sponsorilor asociației Home of Strings: Esri Romania, Merlins Beverages, Clinica Neuroaxis, Zetea Transilvania, El studioStyle.

De asemenea aducem mulțumiri minunaților Parteneri media:                                           Agerpres, Revista Business Talks, Radio Romania Muzical, Atelierul de Creatii Digitale, 4 Arte, Revista Cariere, Online Gallery, PRWave, Book Hub, Promenada Culturala, Revista Leviathan, Bzi, Semne Bune, Ceasca de Cultura.

Despre Asociația Home of Strings

Misiunea noastră este să dezvoltăm și să lansăm următoarea generație de profesioniști de operă. Asociația Home of Strings a fost fondată în 2014, din dorința de a oferi oportunități de repetiții  și de performanță pentru cântăreți și muzicieni care se află la debutul carierei lor. Ceea ce este minunat, este că nu există nicio limită de vârstă, pentru artiști. Aici este locul pentru începutul vieții lor în artă. Dorința  noastră este să devenim cea mai importantă și de prestigiu companie de operă particulară, pentru a ne putea  lansa artiștii pe scenele naționale și internaționale.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.