Știri: Altfel de povești la Teatrul „Gulliver” din Galați

10
„Albă ca Zăpada”. Sursa foto: Teatrul „Gulliver”
„Albă ca Zăpada”. Sursa foto: Teatrul „Gulliver”

Poveștile, joaca și magia nu au astâmpăr la Teatrul „Gulliver” din Galați. Astfel, chiar dacă pentru moment, contextul epidemiologic și indicele de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul orașului Galați nu permit desfășurarea activității la sală, personajele fascinante și ale lor aventuri captivante de la „Gulliver” continuă să încânte entuziaștii de povești.

Astfel, Teatrul „Gulliver”, în colaborare cu Școala de Film și Televiziune Galați aduc laolaltă farmecul teatrului și puterea inegalabilă a poveștilor prin realizarea miniseriei Albă ca Zăpada. Producția este o readaptare inedită a spectacolului cu același nume din repertoriul teatrului, completată de efecte grafice și vizuale ce sporesc gradul de atractivitate și adaptabilitate la mediul de difuzare a materialului, respectiv spațiul online. Fiecare episod al poveștii Albă ca Zăpada” este transmis duminica, de la ora 10.30, pe pagina de facebook a Teatrului „Gulliver”: @TeatrulGulliver. Toate episoadele pot fi urmărite gratuit și rămân disponibile pentru vizionare pe pagina teatrului.

Concomitent, Teatrul „Gulliver” a demarat lucrul la un nou spectacol, Vrăjitorul din Oz, în regia lui Dan Mirea, care va aduce, cu siguranță, infinită bucurie și încântare tuturor spectatorilor.

Teatrul „Gulliver” rămâne aproape de copii și părinți cu noi povești și experiențe artistice inedite și așteaptă, cu încredere și răbdare, întâlnirea cu publicul drag în sala de spectacole. Astfel, și în această perioadă, teatrul păstrează viu cadrul magic al poveștilor și rămâne lumea unică, însuflețită de emoție și bucurie autentică.

Toate noutățile și detaliile cu privire la activitatea Teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe: www.teatrul-gulliver.ro, precum și pe pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.