Știri: Aniversare Olga Delia Mateescu (6 noiembrie 2019)

47
olga delia mateescu

Miercuri, 6 noiembrie 2019, ora 19.00, la Sala Media a Teatrului Național ”I.L.Caragiale” din București va avea loc un eveniment deosebit, dedicat unei personalități importante a scenei românești, actrița Olga Delia Mateescu.

”Plecând de acasă, de la Teatrul Dramaturgilor Români, vă invit cu emoție acasă, la TNB, la spectacolul Doamna Godot, precedat de o lansare de carte, cu care sărbătoresc 40 de ani de Teatru Național, 50 de scenă, 70 de viață.” – Olga Delia Mateescu.

Cu volumul Doamna Godot, lansat în 2018, la FNT, Olga Delia Mateescu și-a cucerit un loc aparte în dramaturgia românească. Spectacolul Doamna Godot prezintă o analiză fină și profundă a jocului dintre certitudine și imprevizibil, iar actrițele Ioana Pavelescu și Alexandra Stroe își asumă roluri ofertante, de dramă psihologică, minuțios investigată de regizorul Felix Crainicu. Decorul este conceput de Andreea Sorina Paraschivoiu. Muzica este creată de Alexandru Nucă, iar video-ul este realizat de Radu Crăciun.

Spectacolul va fi precedat de lansarea cărții Fantoma din Lacul Morii de Olga Delia Mateescu. Despre volumul apărut la Editura e Publishers vor vorbi Vasile Poenaru, Ioan Cristescu, Loreta Popa.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.