Știri: Ateliere de Halloween la Antipa (31 octombrie 2023, București)

29
atelier halloween

rubrica museum leviathan.roMuzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici la Atelierele de Halloween la Antipa, care se vor desfășura marți, 31 octombrie 2023, între orele 10.30–12.00 și 14.00–15.30 în Sala Atelier de la etajul Muzeului Antipa.

Când în piețe încep să apară dovleci de toate soiurile și formele, e limpede că a venit toamna, căci acest apetisant fruct este, fără îndoială, una dintre vedetele toamnei și, mai ales, a lunii octombrie.

Știm cu toții că dovleacul este și un ingredient de succes în diverse preparate tradiționale. Vă lăsăm pe voi să îl preparați după gust acasă, iar la Muzeul Antipa îl vom transforma într-un obiect de decor, folosindu-ne de diferite elemente naturale.

Copiii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani sunt așteptați să-și folosească iscusința, imaginația și creativitatea, în cadrul atelierelor de Halloween.

Toate materialele folosite în cadrul atelierului sunt puse la dispoziție de către Muzeu. În plus, tinerii decoratori vor pleca acasă cu kitul de sculptat și creația proprie!

Totodată, la sfârșitul atelierului, toți participanții împreună cu însoțitorii lor vor primi în dar o vizită gratuită a expunerii permanente a Muzeului Antipa.

Așadar, să înceapă petrecerea de Halloween!

Grupa de vârstă:

Programul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani.

Perioada de desfășurare:

Atelierele se desfășoară marți, 31 octombrie 2023, în Sala Atelier a Muzeului Antipa, după cum urmează:

Grupa I: 10.30–12.00

Grupa II: 14.00–15.30

Taxa de participare este de 100 lei/copil sau 160 lei/doi frați.

Înscrierea copiilor se face prin formularul antipa.ro/rezervari, în limita a 20 locuri/grupă.

După completarea formularului de rezervare (https://antipa.ro/rezervari ), veți primi un email de confirmare a rezervării locului, iar apoi veți putea achita online taxa de participare prin: https://antipa.goticket.ro/ .

Rezervarea fermă a locului se transmite doar după achitarea taxei de participare.

Sponsor principal: MOL România

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.