Știri: Atletul român Mircea Marian Sacara, pentru a 7-a oară învingător în proba de semi-maraton Fuencarral – El Pardo

1565
Mircea-Marian Sacara Media Maratón de Fuencarral-El Pardo-2
Sursa: https://www.facebook.com/mirceamarian.sacara

Atletul român Mircea Marian Sacara, rezident în Spania și legitimat la clubul Bikila și-a trecut în palmares, duminica trecută, cea de-a șaptea victorie (a cincea consecutivă) în proba de semi-maraton Fuencarral – El Pardo, cu un timp de 1h23:29. Mircea Marian Sacara a mai câștigat această probă în 2005, 2011, 2013, 2014, 2015 și 2016. Cu această ocazie, atletul român a reușit să depășească două dintre recordurile anterioare ale probei (deținute tot de el) și anume, atletul cu cele mai multe victorii și cu cele mai multe victorii consecutive.

Cea de-a 33-a ediție a cursei, organizată de AD Marathon, a avut-o ca și câștigătoare, în proba feminină pe Sonia López, membră a echipei Triatlón Clavería, cu un timp de 1h28:39.

Traseul de 21 de kilometri și 97 de metri constă într-un singur tur, cu plecare și sosire din Complejo Deportivo Santa Ana din Fuencarral situat în Calle Nuestra Señora de Valverde și include, pe lângă străzile din Fuencarral, Mirasierra și Peñagrande, și un parcurs de aproximativ 4 kilometri prin aria naturală protejată a muntelui El Pardo.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.