Știri: „Babyteeth: Prima iubire”, filmul câștigător al Trofeului Transilvania și al Premiului Publicului la TIFF, va rula în avanpremieră la București (15 septembrie 2020)

34
Babyteeth-2-web-size

logo rubrica imago leviathan.roBabyteeth: Prima iubire, filmul câștigător al Trofeului Transilvania și al Premiului Publicului la TIFF, va rula în avanpremieră la București, marți, 15 septembrie 2020, de la ora 20.00, la Teatrul de Vară Herăstrău, în cadrul Itinerama.

Babyteeth: Prima iubire o aduce pe marile ecrane din România pe actrița Eliza Scanlen, starul seriei HBO Sharp Objects, în rolul unei adolescente care la 16 ani trăiește ultimele faze ale unei boli incurabile și miracolul primei iubiri. Sub privirea neputincioasă a celor doi părinți, Milla îl aduce acasă pe Moses (Toby WallaceBoys in the Trees, Romper Stomper), un traficant de droguri de 23 de ani, alături de care învață să trăiască fiecare zi a vieții ca și cum ar fi ultima. În rolurile celor doi părinți îi regăsim pe Essie Davis (The Babadook, Game Of Thrones, Miss Fisher’s Murder Mysteries) și pe Ben Mendelsohn (Bloodline, Animal Kingdom, The Dark Knight Rises, The Outsider).

Debutul australienei Shannon Murphy are la bază o piesă de teatru scrisă de Rita Kalnejais, care a făcut și adaptarea pentru film.

Babyteeth: Prima iubire va fi lansat în cinematografele din România pe 25 septembrie 2020. 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.