Știri: “București Optimist” devine album fotografic

812
Coperta Bucuresti Optimist

Cristian Vasile și arta de a fi turist în propriul oraș

I se spune Igu, este fotograf pasionat de călătorii și de mișcare, și de câțiva ani surprinde o altă față a Bucureștiului. Cristian Vasile și pagina sa de Facebook București Optimist au reușit să stârnească admirația celor care caută motive să se reîndrăgostească de orașul lor. Începând din 5 iulie 2017, ”București Optimist” va fi disponibil la Curtea Veche Publishing sub forma unui album fotografic. Până marți, 4 iulie poate fi rezervat în precomandă cu autograf pe site-ul curteaveche.ro. Proiectul este susținut de Canon.

Interior carte Bucuresti Optimist

Lucrurile care ne sunt cel mai aproape sunt adeseori cel mai greu de remarcat. Devenind un turist în propriul său oraş, Cristian Vasile dezvăluie, printr-o bună dozare a contrastelor, partea frumoasă a Bucureştiului – clădiri extraordinare, peisaje urbane, oaze de linişte, oameni plini de entuziasm. Văzut de jos sau de la înălţime, fotografiat întotdeauna dintr-un unghi neaşteptat, Bucureştiul este un oraş care pulsează de viaţă, un univers plin de lumină şi de culoare, mereu altfel, mereu surprinzător – prin diferitele urme ale istoriei sale, prin amestecul de stiluri arhitecturale, prin nonconformismul artei sale urbane, prin intensitatea vieţii de zi cu zi, prin frumuseţea sa nocturnă. ”Bucureşti Optimist”, o extraordinară colecţie de fotografii, străpunge cenuşiul cotidian şi ne învaţă să ne reorientăm privirea, să vedem lucrurile într-o altă lumină, pozitivă, optimistă.

Cartea ”București Optimist” de Cristian Vasile este disponibilă pentru precomandă la prețul de 39 lei în magazinul online Curtea Veche Publishing: http://bit.ly/2rXRfZY.

Informații suplimentare: Silvia Totu,  PR Assistant Curtea Veche Publishing, silvia.totu@curteaveche.ro , tel. 0741 033 930.

Comunicat al Editurii Curtea Veche

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.