Știri: ”Bucureștiul văzut prin detalii” (21 septembrie 2017, București)

1227
bucurestiul vazut prin detaliibucurestiul vazut prin detalii

Evenimentul marchează seria de toamnă a conferințelor organizate de Muzeul Municipiului București-Palatul Suțu (Bulevardul Ion C. Brătianu 2), iar conferința Bucureștiul văzut prin detalii”, susținută de Radu Comșa, va avea loc joi, 21 septembrie, ora 18.30.

Detaliile orașului rămân de cele mai multe ori neobservate. Deși uneori savuroasă, povestea lor e adesea prea discretă pentru graba noastră. Detaliile orașului sunt și primele expuse dispariției, în cazul lor o banală bidinea poate căpăta puterea unui buldozer. De la pasajul suspendat al lui Vodă Caragea din Podul Mogoșoaei la premoniția postmodernă a feroneriei unui bloc din Bd. Iancu de Hunedoara colț cu str. Finlanda, Radu Comșa ne invită să lăsăm graba la o parte și să descoperim detalii nebănuite din București…

Radu Comșa este conferențiar la Universitatea Națională de Arte din București/UNARTE. Designer de obiect, a expus în țară (cu ”Grupul Ziarului Neconvențional” fondat de pictorița Paula Ribariu) și în străinătate (Triennale Milano, Victoria&Albert Museum Londra). A publicat pe teme de arhitectură, design și arte vizuale în ”Arhitectura”, ”Zeppelin”, ”Cultura”, ”Observator Cultural”.

Coordonatorul Conferințelor de joi: Cătălin D. Constantin. 

Intrarea: 10 lei. În preț este inclusă vizitarea expozițiilor de la Palatul Suțu, în termen de 30 de zile. Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Municipiului București.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.