Știri: ”Cafeneaua Românească” – Noi și amintirile noastre – seară de evocări, muzică și poezie (19 iulie 2018, Tel Aviv)

375
icr tel aviv

În continuarea seriei de evenimente culturale reunite sub titlul de ”Cafeneaua Românească”, ICR Tel Aviv va organiza o seară de evocări, muzică și poezie. Evenimentul, în limba română, va avea loc în data de 19 iulie 2018, de la ora 18.00, la sediul ICR Tel Aviv și va constitui contextul ideal pentru participanți de a rememora diverse aspecte din copilărie, adolescență, cât și momente ale vieții lor, legate de plecarea din România, circumstanțele în care au făcut alia, clipele și oamenii care i-au marcat. Vor fi invitați să ia cuvântul scriitori, muzicieni și jurnaliști israelieni originari din România, cu o bogată experiență de viață în mediul cultural-artistic românesc, cât și cel israelian.

Programul evenimentului:
Moderator: Cleopatra Lorințiu, director adjunct ICR Tel Aviv
Participanți:
Adale Segal Shefer – recital de poezie
Shlomo Josefsohn – recital de muzică
Evocări și lecturi din volume semnate de: Haim Barnatham, Magdalena Brătescu, Adrian Graunfels, Medi Herșcovici, Ada Shaulov Enghelberg, Gina Schwartz, Sheri Soiker, Adina Rosenkranz Herscovici, Szakacs Barbara.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.