Știri: Cantus Mundi Show (8 mai 2017, București)

822
cantus mundi show

Luni, 8 mai 2017, ora 19.00 în Parcul Tineretului din București va avea loc cel mai mare eveniment care marchează sărbătoarea unității europene în București: Cantus Mundi Show.

Începând cu ora 19.00, George Zafiu și Vlad Petreanu vor invita pe scena din Parcul Tineretului peste 45 coruri, 6 ansambluri instrumentale și peste 1.500 de copii care vor cânta alături de invitați speciali, nume importante ale scenei românești: Loredana, Andra, Feli, trupele TAXI și VUNK, Nicu Alifantis & ZAN, Ducu Bertzi & Friends și Corul Național de Cameră ”Madrigal-Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu.

Între orele 11.00–18.00, pe o altă scenă a parcului, coruri Cantus Mundi și formații Simfonia Mundi din Capitală și din țară vor susține scurte recitaluri pentru a celebra ziua marii comunități din care fac parte toți cetățenii Uniunii Europene. Vor participa ansambluri din București și din județele Alba, Arad, Bacău, Bihor, Brăila, Covasna, Galați, Maramureș și Vrancea. Pe tot parcursul zilei, pentru cei mici au fost pregătite acțiuni și ateliere pentru copii: tablouri 3D, face painting, modelare baloane și un atelier de colaje. Pe aleile din Parcul Tineretului micuții se vor putea întâlni, de asemenea, cu magicieni.

Cantus Mundi Show este organizat de Primăria Capitalei și Teatrul Excelsior, în parteneriat cu cel mai longeviv ansamblu coral din România – Corul Național de Cameră ”Madrigal-Marin Constantin”. Partenerul oficial al Cantus Mundi Show este Europa FM.

Accesul este liber la toate activitățile pregătite în cadrul evenimentului Cantus Mundi Show.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.