Știri: Cei mai simpatici Trei Purceluși te invită la Teatrul ”Gulliver” din Galați (1 decembrie 2019)

14
Sursa foto: Teatrul ”Gulliver”
„Cei trei purceluși”. Sursa foto: Teatrul ”Gulliver”

Cei Trei Purceluși te așteaptă duminică, 1 decembrie 2019, începând cu ora 10.30, la Teatrul de Păpuși ”Gulliver” din Galați, cu o mulțime de peripeții și experiențe captivante.

Spectacolul este regizat de Daniel Stanciu, vechi colaborator al Teatrului ”Gulliver”, care a mai montat aici şi alte producţii îndrăgite de cei mici. Decorurile imaginate de scenografa Daniela Drăgulescu și ilustrația muzicală Jou-Jou Drăgan întregesc atmosfera de poveste în care spectatorii de toate vârstele sunt invitaţi să se alăture personajelor de pe scenă. În distribuţie îi regăsim pe actorii Adina Ariton, Gina Geru, Ramona Păuc, Nicole Lungu, Aurelian Iorga/Andrei Dombrovschi.

Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov, protagoniștii, Şoric, Codiţă şi Babic, trec prin multe peripeții, ajungând, în cele din urmă, să învingă răul, reprezentat în poveste chiar de lupul siberian.

Toți cei care doresc cum vadă cum se termină povestea, alături de simpaticele personaje, și să se bucure de un spectacol antrenant și plin de voioșie sunt așteptați la Teatrul ”Gulliver” în această duminică.

Biletele se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentației. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Comunicat al Teatrului ”Gulliver” din Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.