Știri: Concert Extraordinar de Anul Nou cu Tiberiu Soare și Symphactory Orchestra în București (5 ianuarie 2017)

1017
Fundatia Calea Victoriei - Concert Extraordinar de Anul Nou - Tiberiu Soare si Symphactory Orchestra

Fundaţia Calea Victoriei deschide sezonul muzical din 2017, cu stil, eleganță și delicii muzicale în cadrul celei de-a patra ediții a ediţie a Concertului Extraordinar de Anul Nou, desfășurat în 5 ianuarie, ora 19.00, la Sala Radio din capitală.

Așa cum la Viena se sărbătorește sosirea noului an cu celebrul concert de valsuri, la București primele zile de ianuarie îl vor celebra printr-un un concert extraordinar cu bijuterii muzicale romantice. Programul serii include suitele ,,Spărgătorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski şi ,,Şeherazada” de Nikolai Rimski-Korsakov, două capodopere nelipsite din repertoriul marilor orchestre ale lumii, care vor încânta publicul prezent în Sala Radio.

Concertul va fi susținut de celebrul dirijor Tiberiu Soare și de Symphactory Orchestra, într-o formulă impresionantă de 72 de muzicieni. Din strălucitorul salon de bal ce deschide feeria ,,Spărgătorul de nuci” publicul va fi invitat să pășească  în iatacul parfumat al Şeherazadei, înţeleapta prinţesă orientală. Acordurile fermecătoare de vioară şi violoncel vor purta apoi audiența spre lumi îndepărtate și inspirandu-i pe cei prezenți să înceapă noul an cu vise, seninătate şi speranţă.

Atmosfera plină de senzualitate și delicatețe va fi întregită de ilustraţiile animate semnate de Maria Surducan și Alex Böjthe, cu un portofoliu bogat de creații originale. În pauza concertului ce prezenți se vor delecta cu gustări delicioase, cafea aromată și sucuri naturale.

Concertul Extraordinar de Anul Nou – ediția 2017 este organizat cu sprijinul: Bondoc& Asociaţii, 7 Card, Sloop, Jacobs, The Sisters Flower Studio, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica. Parteneri media: Radio România Muzical, Radio România Cultural, eJobs, Metropotam, Hotnews, Psychologies, Revista Cariere, Cinemagia, Bucharest Gentleman, Bucharest City App, Igloo, Șapte Seri, Bookblog, Bucureștii Vechi și Noi, Bookhub, Zile și Nopți, Observator Cultural,Calendar Evenimente, Suplimentul de Cultură.

Biletele la concert se pot achiziţiona prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online pe www.eventim.ro.

Prețul bieletelor este de 120 lei (Categoria I), 100 lei (Categoria II) și respectiv 85 lei (Categoria III).

Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe din 2007 cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.