Știri: Tandem Jazz Open Air cu Cvartetul Elena Mîndru & Alexandra Lehmler la Mannheim (30 iulie 2017)

936
Elena Mindru jazz

Duminică, 30 iulie 2017, între orele 18.30–22.00 la C-HUB Kreativwirtschaftszentrum Mannheim (Hafenstraße 25–27, 68159 Mannheim) va avea loc un concert extraordinar susținut de Cvartetul Elena Mîndru și de saxofonista germană Alexandra Lehmler.

Concertul face parte din seria de evenimente Tandem Jazz Nights inițiată de asociația Kulturtandem Heidelberg cu scopul de a oferi muzicienilor internaționali o platformă prin care se pot cunoaște și pot experimenta împreună, formând un tandem muzical. Cea de-a patra ediție a Tandem Jazz Nights va face posibilă întâlnirea pentru prima oară, pe scena în aer liber a hubului creativ C-Hub Mannheim, a celor patru membri ai cvartetului Elena Mîndru cu saxofonista germană Alexandra Lehmler.

C-HUB este un centru dedicat industriilor creative din Mannheim. Situat în cartierul Jungbusch, unul dintre cele mai multiculturale cartiere din Germania, în care conviețuiesc peste 150 grupuri etnice diferite, C-HUB promovează intens prin evenimentele sale multiculturalitatea și diversitatea.

FB Event aici.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.