Știri: Concert Maria Gheorghiu (26 martie 2019, București)

156
maria gheorghiu

logo rubrica musica leviathan.roMarţi, 26 martie 2019, la ora 20.00, la True Club din București (Strada Covaci,  nr. 19), Maria Gheorghiu susține primul ei concert din București de anul acesta.

Intitulat ”Să vină primăvara! ”, concertul live va aduce mai aproape primăvara, cu florile și cu fluturii ei, cu descântece de dragoste și curcubeie, dar și cu noutăți.

”Vă invit cu drag sa cântăm împreună cântece care vestesc renașterea naturii, dar și a noastră; am pregătit pentru voi cântece noi care sa întregească bucuria înfloririi din Câmp de lavandă. Am câteva surprize muzicale și vreau să le împărtășesc cu voi !”

De dor. De dragoste. De țară
În urma cu doi ani lansam albumul ”Câmp de lavandă”. De atunci s-au întâmplat multe și poveștile de dragoste cuprinse în album au străbătut țara, reușind prin ele sa sădesc bucurie în multe inimi. Între timp, alte povești s-au născut și ele vor fi povestite în concertul acesta. Nu uit nici faptul că tot românul trebuie să-și cunoască istoria, deci, poveștile de pe front și din spatele frontului vor fi și ele spuse în partea a doua a concertului.” – Maria Gheorghiu.

Eveniment găzduit de Puiu Crețu.

Info și rezervări la tel. 0727 488 087. Intrare: 25 de lei.

 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.