Știri: Conferința ”Drumul iubirii de la prietenie la căsătorie” – Pr. Visarion Alexa (27 februarie 2020, Timișoara)

233
pr visarion alexa

Joi, 27 februarie 2020, începând cu ora 18.00, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara, va avea loc conferința părintelui Visarion Alexa: Drumul iubirii de la prietenie la căsătorie.

Părintele Visarion Alexa este preot paroh al bisericii ”Pogorârea Sfântului Duh și Sf. Nicolae” (Militari) din București, o biserică mică, dar plină de credincioși și îndeosebi de tineri. Părintele este cunoscut ca ”părintele care ascultă” și ca ”duhovnicul dintre betoane”, un preot care aduce între cartierele aglomerate și gri ale capitalei iubirea lui Dumnezeu. Părintele Visarion este căutat îndeosebi de tineri, deoarece abordează frământările generației actuale, organizează cateheze, conferințe și participă la emisiuni prin care răspunde la teme de actualitate.

În cadrul conferinței, părintele, din bogata sa experiență de duhovnic, ne va conduce pe drumul pe care iubirea dintre doi tineri îl parcurge din primele clipe până la încununarea lui prin taina căsătoriei. Acest drum al dragostei, pe care suntem chemați să îl străbatem în viață, presupune atât clipe deosebit de plăcute, cât și provocări dintre cele mai mari. Sfaturile părintelui ne vor ajuta să îl parcurgem cu înțelepciune, ca depășind toate adversitățile, să ne putem bucura cât mai deplin de căldura iubirii. După expunere părintele va răspunde întrebărilor din sală.

Intrarea este liberă.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.