Știri: Expoziția de pictură Sorin Scurtulescu, „Fresh” (8–29 mai 2021, Timișoara)

172
fresh de sorin scurtulescu

Fresh este o expoziție care conține 19 dintre cele mai recente picturi realizate de Sorin Scurtulescu. Lucrările sale pătrund într-o nouă zonă legată de experiment și cercetare a limbajului plastic care acum primează în fața subiectului prin dispariția centrelor de interes vizual sau așezarea aparent aleatorie a acestora. Astfel că prin noua abordare artistul anulează din imaginile sale orice constrângere care ar putea reduce prospețimea și cinetismul vibrant.

Refugiul pictorului în grădină și contemplația în aer liber constituie unul dintre invizibilele secrete din care cauză viața pulsează și mai puternic în lucrările sale.

Expoziția Fresh, de la Galeria Helios din Timișoara este organizată în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara, Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara, Asociația Timișoara 2023 European Capital of Culture, Galleria 28 și Grupul Noima. Expoziția de la Galeria Helios (Piața Victoriei, nr. 6 Timișoara) este deschisă până la data de 29 mai 2021 și poate fi vizitată după următorul program: luni–vineri: 10.00–18.00; sâmbătă: 10.00–20.00.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.