Știri: Festivalul-Concurs televizat pentru tinerii interpreţi de muzică populară, etapa a II-a (31 mai 2018, Chișinău)

440
Festivalul-Concurs televizat pentru tinerii interpreţi de muzică populară

logo rubrica musica leviathan.roInstitutul Cultural Român ”Mihai Eminescu” la Chişinău în parteneriat cu Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”, Orchestra de muzică populară ”Folclor” şi Compania Publică TeleRadio Moldova organizează a doua etapă a Festivalului-Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară, ediţia 2018. Evenimentul se va desfăşura pe data de 31 mai, 2018, ora 18.00, în Sala Mare a Filarmonicii Naţionale ”Serghei Lunchievici” din Chişinău.

În cadrul celei de-a doua etape, vor evolua șapte concurenţi: patru la categoria ”Instrumentişti” şi trei la categoria ”Interpreţi”.

În partea a doua a concertului vor avea loc recitaluri ale unor artişti consacraţi, cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului. În cadrul concertului, de pe data de 31 mai 2018 va evolua Grupul vocal-folcloric ”Doruri muscelene” din România a cărui prezenţă este susţinută de ICR Chişinău.

Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de muzică populară ”Folclor”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Detaliile pot fi găsite în regulamentul concursului afişat pe site-urile Filarmonicii Naţionale ”Serghei Lunchievici” şi Companiei Publice TeleRadio-Moldova.

Parteneri media: TVR Moldova, Radio Chişinău şi Radio Datina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.