Știri: Festivalul ”FEST(in) pe Bulevard”, ziua a noua (19 octombrie 2019)

40
festin pe bulevard

Sâmbătă, 19 octombrie 2019, în ultimul weekend din FEST(in) pe Bulevard, vă așteptăm să începem periplul teatral încă din timpul zilei: de la ora 13.00, la Institutul Balassi, vă invităm la spectacolul-lectură Magnificul, în regia lui Lucian Sabados, cu o distribuția formată din Dan Bordeianu, Isabela Neamțu, Alexandru Mike Gheorghiu, Cristian Nicolaie, Dani Popescu, Sorin Cociș, Mihai Marinescu, Filip Ristovski și Laura Anghel.

De la ora 18.00, la Teatrul ”Nottara”, Sala George Constantin, ne întâlnim cu personajele colorate din Cumetrele de Michel Tremblay, în regia Corinei Dragomir: o casnică, o invidioasă, o arogantă, o haioasă, o virgină, nora cu soacra, nişte adolescente, două habotnice şi o stripteuză. O comedie spumoasă, cu răsturnări de situaţii, apariţii neaşteptate, dialoguri picante, o colecţie de caractere şi temperamente feminine, unul mai surprinzător decât altul, cărora le dau viaţă cu mult umor, actriţele Teatrului ”Nottara”.

Încheiem seara cu Soții de revoluționari de Yossefa Even-Shoshan și Dalia Shimko, în regia Daliei Shimko, o producție a Ensemble Aspamia, Tel Aviv, Israel, la ora 20.30, Teatrul ”Nottara”, Sala ”Horia Lovinescu”. Spectacolul are în centru povestea a trei soții care au trăit în trei epoci diferite și au slujit trei ideologii diferite. Destinele lor au multe în comun și, astfel, simbolizează toate femeile care au lucrat cu partenerii lor pentru o omenire mai bună și pentru asta au plătit din greu. Întâlnirea tuturor acestor personaje pe o singură scenă și chiar la o singură masă trasează un cerc al destinului feminin de-a lungul istoriei.

Informaţii şi alte materiale despre Festivalul Internaţional de Teatru ”FEST(in) pe Bulevard” se găsesc pe site-ul www.festinpebulevard.ro. Pentru programul integral al spectacolelor Teatrului ”Nottara”, vă rugăm să accesați site-ul Nottara: www.nottara.ro.

Comunicat al Teatrului ”Nottara” din București

Arhiva Festivalului Fest(in) pe Bulevard

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.