Știri: Festivalul JazzUP Sea, a III-a ediție (26–29 august 2021, Constanța, Mamaia)

38
jazzup sea festival

logo rubrica musica leviathan.roA III-a ediție a Festivalului JazzUP Sea, organizat de Asociația CultArt și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, va avea loc în perioada 26–29 august 2021, în orașul Constanța și stațiunea Mamaia. Patru concerte, unsprezece muzicieni și un program artistic eterogen: muzică clasică, jazz clasic, jazz contemporan și jazz electronic. Toate cele patru concerte vor fi transmise live pe pagina de facebook JazzUP și pe contul YouTube JazzUP. Accesul la concertele din perioada 27–29 august este liber și nu necesită rezervare.

Din program:

– 26 august, de la ora 19.00, la Muzeul de Artă Constanța are loc concertul intitulat Front de Mer, ce include un repertoriu de muzică clasică de la începutul secolului trecut, din întreaga lume. Intrarea la concertul de la Muzeul de Artă este liberă, dar se face în baza unei rezervări și a confirmării acesteia la adresa de e-mail rezervari@jazzup.ro sau la 0768.300.600.
– 27 august, ora 19.00, în Piațeta Cazinoului Constanța, are loc un concert de jazz clasic, intitulat Bon Ton
– 28 august, ora 19.00, publicul este invitat în Piața Ovidiu, la un concert de jazz contemporan, intitulat expresiv Tower of Babbel.
– 29 august, de la ora 19.00, ultima seară a festivalului este dedicată jazzului electronic, pe Faleza Cazinoului Mamaia.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.