Știri: Final de ”Fest(in) pe Bulevard”, ediția a VII-a (20 octombrie 2019, București)

132
festin pe bulevard

Seara de Gală a ediției cu numărul șapte a Festivalului ”Fest(in) pe Bulevard” aduce aniversarea actorului Alexandru Repan, un bun prilej pentru prieteni, colaboratori și apropiați să-i ureze La mulți ani! marelui actor. Sărbătoarea va fi marcată și prin vernisajul unei expoziții de fotografii care punctează momente reprezentative pentru cariera sa impresionantă.

Încheiem festivalul cu Gala de premiere, duminică, 20 octombrie 2019, de la ora 19.00, la Sala ”Horia Lovinescu”. Amfitrionul serii va fi Andreea Marin, Ambasador al Festivalului și spectator fidel al Teatrului ”Nottara”.

Alexandru Repan în Regele moare de Eugen Ionescu, 2008, fragment din recitalul Regele a murit. Trăiască Regele. Cinci personaje în interpretarea actorului Alexandru Repan. Realizatori: Costin Tuchilă și Pușa Roth, 2008. Copyright © Radio România 

La Secțiunea Bulevardul Comediei, jurizarea va fi făcută de trei membri aleși din public.

Secțiunea Criza feminității, în cadrul căreia vor fi supuse atenției spectatorilor producții a căror temă este, ca în fiecare an, de impact pentru societatea actuală, aduce laolaltă producții ale unor teatre și companii din țară și din străinătate. Juriul acestei secțiuni este format și în acest an din personalități ale teatrului românesc: Emil Boroghină (actor, Directorul fondator al Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova, președintele Fundației Shakespeare), Doina Modola (critic de teatru), Irina Ionescu (teatrolog), Oltița Cîntec (critic de teatru), Claudiu Groza (critic de teatru).

Finalul serii aduce un Concert cu poveste, în cadrul căruia veți regăsi, pe scenă, actori îndrăgiți ai Teatrului Nottara: Dan Bordeianu, Alma Nicole Boiangiu, Ioana Calotă, Cristina Juncu, Răzvan Banică. Amfitrion: Șerban Gomoi. 

Le mulțumim călduros tuturor partenerilor și sponsorilor noștri!

Comunicat al Teatrului ”Nottara” din București

Arhiva Festivalului Fest(in) pe Bulevard

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.