Știri: ”Gala Art Out” (8 aprilie 2017, Aula Magna, Facultatea de Drept din București)

637
gala art out 2017

”Gala Art Out”, eveniment ajuns la a patra ediție, propune și anul acesta un program unic și rafinat. Pe 8 aprilie 2017, ora 19.00, în Aula Magna, Facultatea de Drept din București, celebrăm 6 ani de existență pentru Art Out, alături de cele mai mari personalități din industriile creative, de partenerii fideli și de publicul larg. Programul artistic al serii cuprinde momente de muzică – recital și concert, prezentare de modă, happening, momente de dans și decernarea premiilor Art Out. În foaier, publicul va putea urmări o expoziție de arte vizuale. Seara se va încheia cu un cocktail.

Evenimentul aduce în atenția publicului cele mai bune proiecte cultural-artistice, evidențiate în cadrul Premiilor Art Out pentru tineri profesioniști din industriile creative. Cele zece categorii (arte plastice, arte decorative, fotografie, arhitectură, arte performative, artele spectacolului, ambasador cultural român, inovație în artă și arhitectură, eveniment artistic și muzică), atent selecționate, subliniază importanța promovării și valorificării culturii. Astfel, reprezentanți de seamă ai artei și educației vor fi recompensați pentru activitatea lor intensă din anul 2016.

Vă invităm la un eveniment retrospectiv, în care ne vom reaminti cele mai frumoase realizări din anul 2016, într-o atmosferă elegantă, de poveste.
Biletele s-au pus în vânzare la prețuri promoționale aici: www.iabilet.ro/site/event/28133.
Grăbește-te să achiziționezi bilete pentru tine și cei dragi.

Contact: www.artout.ro
www.facebook.com/galaartout
asociatie@artout.ro
0747060128

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.