Știri: „Idiotul”, în regia lui Andriy Zholdak, cadoul lunii februarie pentru abonații Scenei Digitale a Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu

29
Sursa foto Teatrul Național din Sibiu
Sursa foto: Teatrul Național din Sibiu

Produs de Charity Producers’s Foundation (Ucraina), în parteneriat cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, spectacolul Idiotul, în regia lui Andriy Zholdak, este cadoul lunii februarie pentru abonații Scenei Digitale. Adaptare a romanului semnat de Dostoievski care a intrat deja în patrimoniul cultural al scenei europene, producția ucraineană este oferită tuturor iubitorilor de teatru, ca omagiu adus marelui scriitor rus, de la a cărui moarte se împlinesc, pe 9 februarie 2021, 140 de ani. Spectacolul jucat în limba rusă, cu subtitrare în limba română și oferit cadou deținătorilor unui abonament pe Scena Digitală îl are în distribuție pe Constantin Chiriac, în rolul lui Rogojin.

Scena Digitală – acces la producțiile Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv

Cea mai frumoasă zi și Sunt o babă comunistă sunt cele două producții pe care Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu le adaugă în februarie repertoriului existent al Scenei Digitale, din care fac deja parte spectacole precum Felii, de Lia Bugnar, Moroi, regia Alexandru Dabija, Văzduh, regia Victor Olăhuț, Opinia publică, regia Theodor Cristian-Popescu, Maternal, regia Radu Nica, LIVE, regia Bobi Pricop, mini-seria de teatru-film Autobahn, regia Andrei și Andreea Grosu, și filmul Tom și Jerry 2.0, regia Florin Piersic Jr. De asemenea, abonații Scenei Digitale au șansa de a viziona gratuit în luna februarie Idiotul, în regia lui Andriy Zholdak, spectacol produs de Charity Producers’s Foundation (Ucraina), în parteneriat cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Spectacolele Scenei Digitale sunt înregistrate în condiții de calitate HD a sunetului și a imaginii și sunt subtitrate în engleză sau în română, în cazul spectacolelor produse de Secția Germană TNRS. Cei interesați pot achiziționa bilete individuale sau pot opta pentru abonament în variantă lunară, de 3 luni, 6 luni sau anuală. Informații complete despre producțiile și abonamentele disponibile pe Scena Digitală sunt publicate la www.scena-digitala.ro.

Comunicat al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.