Știri: In memoriam Draga Olteanu-Matei (24 octombrie 1933–18 noiembrie 2020) la TVR 3 (22 noiembrie 2020)

43
Sursa foto: TVR
Sursa foto: TVR

rubrica teatru tv logo leviathan.roDuminică, 22 noiembrie 2020, la ora 16.00, la TVR 3: Hagi-Tudose de Barbu Ștefănescu Delavrancea, preluare de la Teatrul Național din București. Regia: Ion Cojar. Regia tv: Silviu Jicman. În distribuție: Constantin Rauțchi, Draga Olteanu Matei, Rodica Popescu Bitănescu, Tania Filip, Nicolae Grigore Bălănescu, Mihai Niculescu, Răducu Ițcuș. Premiera pe scena Naţionalului a avut loc în 1980. Decorurile sunt semnate Constantin Piliuţă. Redactor: Ioana Prodan. Spectacol din Arhiva de Aur TVR

Programul complet al difuzărilor In memoriam: http://www.tvr.ro/programe-tvr-in-memoriam-draga-olteanu-matei_29934.html#view

Anul acesta Televiziunea Română este coproducător al ediției aniversare a Festivalului Național de Teatru.

La trei decenii de la prima ediție a Festivalului Național de Teatru (FNT), Televiziunea Română devine coproducător al celui mai important eveniment teatral național, alături de Uniunea Teatrală din România (UNITER).

Ediția FNT 30 este una aniversară, o imagine oglindă a celor mai importante momente ale teatrului românesc postdecembrist, în care vor fi prezentate publicului cele mai valoroase creații teatrale din istorica FNT, momente cheie în evoluția teatrului autohton.

Din cauza epidemiei Covid 19, evenimentul, un adevărat brand național, se va desfășura în exclusivitate în format multimedia (online, TV și Radio), în perioada 22–29 noiembrie, o altă premieră în istoria Festivalului.

O mare parte dintre titlurile înscrise pe agenda FNT 30 constă din producții și coproducții ale televiziunii publice, păstrate în Arhiva de Aur TVR.

Detaliile despre spectacolele difuzate pe TVR: http://tvr3.tvr.ro/festivalul-national-de-teatru-la-tvr-3_29933.html https://www.facebook.com/casadeproductietvr”eHYPERLINK “https://www.facebook.com/casadeproductietvr”book.com/casadeproductietvr

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție a TVR, difuzat pe canalele TVR și online pe TVR+. Producător coordonator: Demeter András István.

https://www.instagram.com/casadeproductietvr/   

Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

Comunicat al Casei de Producție a TVR

Arhiva Teatru tv 

Vezi Arhiva Festivalul Naţional de Teatru 2020

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.