Știri: Încă 10 zile în care artiștii români se pot înscrie la Stockholm Fringe Festival – STOFF 2017

635
Stockholm Fringe Festival 2017 STOFF

Au mai rămas 10 zile în care artiștii români se pot înscrie pentru a participa la cea de-a VIII-a ediție a Stockholm Fringe Festival (STOFF)care va avea loc în perioada 5-10 septembrie 2017. Potrivit organizatorilor, sunt invitați să se înscrie artiști sau trupe care se exprimă prin performance-uri și instalații, video, arte vizuale, dans, teatru, street art sau muzică.

Stockholm Fringe Festival (STOFF) este un festival de artă multidisciplinar, conceput ca o maxi-scenă pentru artiștii care vor să-și prezinte inovațiile în fața unui public extrem de deschis și entuziast. Festivalul este o platformă care promovează libertatea artistică și care se focalizează pe alternative artistice out-of-the-box care, în mod normal, nu și-ar găsi locul în spații expoziționale standard.

STOFF reprezintă o șansă pentru practicienii de artă pentru a testa noi idei, pentru a coopera cu alți artiști și pentru a-și redescoperi inspirați prin diferite forme de expresie creativă. Cu toate aceasta, festivalul beneficiază și de prezența unor grupuri artistice sau artiști cunoscuți, care promovează practici artistice inovative. „The Infernal Comedy” cu John Malkovich, Mykki Blanco, sau Forced Entertainment sunt prezențe artistice al căror rol este de a elimina discrepanțele și balastul artificial dintre arta consacrată și arta emergentă.

Detalii despre festival și modalitățile de înscriere: http://www.stockholmfringe.com/

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.