Știri: La ”Gulliver”, magia reînvie cu ”Povestea de Crăciun” (15 decembrie 2019, Galați)

55
Sursa foto: Teatrul ”Gulliver”
Sursa foto: Teatrul ”Gulliver”

Sărbătorile de iarnă ne aduc întotdeauna mai aproape de magia poveştilor, de copilărie şi de lucrurile şi oamenii dragi sufletului nostru. La Teatrul ”Gulliver” din Galați, toți spectatorii vor păşi duminică, 15 decembrie 2019, de la ora 10.30, în atmosfera de Crăciun, cu magi, pulbere de stele, brazi şi îngeri,. Acum e timpul pentru a redescoperi povestea naşteterii pruncului Iisus, e vremea pentru a retrăi fascinația aparte a acelei seri sfinte, când poți să privești cu inima deschisă și sufletul plin către pe cer, să vezi norii, aceşti hoinari prieteni ai vânturilor, cum desenează şi desfac în lumina lunii povestea magică a lumii.

Naşterea Domnului a fost prezentatã de nenumărate ori, însă de fiecare datã, oferă acelaşi farmec. Povestea de Crăciun întoarce paginile cărţii cu graţie, la frontiera dintre două lumi, aducând pe scenã personaje angelice, care ridică cu delicateţe voalul istoriei, Istoria cea adevarată, cea învăţată, cea visată… Cea luminată! Luminată de credinţa şi iubirea din sufletele noastre.

Noaptea Sfântã, în viziunea regizorului Daniel Drăgulescu, este noaptea în care o steluţă a luminat un drum, un brăduleţ a indicat cărarea, mai mulți îngeraşi au stat de strajă în ceruri, iar Dumnezeu ne-a dăruit cel dintâi cadou de Crăciun – Fiul său, şi prin El, iubirea şi lumina Sa.

Spectacolul de la Teatrul ”Gulliver” surprinde și oferă, astfel, tuturor celor prezenți o adevărată rază de sublim și magie, în ton cu sezonul plin de fascinație și cu spiritul unic al sărbătorilor. Cei care însuflețesc mesajul sfânt al poveștii sunt actorii: Ionuț Negrișanu. Adina Ariton, Gina Geru, Mara David, Eduard Șișu.

Pentru că de Crăciun fiecare merită să trăiască o poveste desăvârșită, Teatrul ”Gulliver” își așteaptă toți spectatorii cu sufletul deschis și inima plină de emoție la Povestea de Crăciun.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Comunicat al Teatrului ”Gulliver” din Galați 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.