Știri: Lansare de carte: ”Poveștile clipei” (1 martie 2019, Craiova)

54
poveștile clipei

logo carte rubrica leviathan.roVineri, 1 martie 2019, ora 13.00, în foaierul Teatrului Național ”Marin Sorescu” din Craiova, Radio Oltenia și Editura Universitaria Craiova vă invită la lansarea cărții „Poveștile clipei”, autori: Davian Vlad și Dan Păsărin. Își vor exprima opiniile cu privire la eseurile fotografice cuprinse în volum lect. univ. dr. Xenia Negrea, de la Facultatea de Litere a Universității din Craiova, Mircea Anghel – AFIAP, lect. univ. dr. Mihai Ene, de la Facultatea de Litere a Universității din Craiova și Andrei Bran, creator digital și tehnoredactor al cărții.

Vor prezenta momente artistice inedite Petronela Zurba, actriță a Teatrului Național ”Marin Sorescu” din Craiova, care va recita poeme în proză din volumul lansat, dar și artistul hip-hop Koleroo, care va interpreta, în premieră absolută, piesa „Poveștile clipei”. Moderator: Sorin Tudor, directorul Editurii Universitaria din Craiova.

Volumul este publicat în cadrul programului Lectura, Gaudeamus Craiova, ediţia a XVIII-a, 27 februarie – 3 martie 2019, foaierul Teatrului Naţional Marin Sorescu.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.