Știri: Lansarea cărţii ,,Aventurile lui Licuţă dincolo de Capătul Lumii” de Lică Barbu (28 aprilie 2022, Brăila)

70
lansare carte lica barbu (1)

logo carte rubrica leviathan.roCartea Aventurile lui Licuţă dincolo de Capătul Lumii, povestire pentru copii de Lică Barbu, cu ilustrații de Cristina-Anamaria Paraschiv și prefață de Costin Tuchilă, cu o copertă realizată de Rudy Roth, a văzut lumina tiparului în toamna anului trecut la Editura Leviathan.

Lansarea cărţii a fost programată să aibă loc în luna noiembrie 2021, dar din cauza restricţiilor,  s-a amânat pentru primăvara acestui an.

Astfel, în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” Brăila, Secţia de Împrumut pentru copii. Ludodecă, s-a stabilit ca evenimentul să se desfăşoare joi, 28 aprilie 2022, ora 16.30, în Sala „Fănuş Neagu” a Bibliotecii.

Lansarea cărţii îi va avea ca invitaţi pe Armanda Filipine, jurnalistă şi scriitoare, Cristina-Anamaria Paraschiv, ilustratoare, copii din şcolile brăilene, părinţi şi educatori.

În dorinţa desfăşurării unei manifestări culturale originale, am pregătit pentru publicul prezent un mic spectacol susţinut de grupul artistic „Nino Nino”, intitulat sugestiv Nino Nino, pam-pam!” Cu această ocazie va avea loc și festivitatea de premiere a participanţilor brăileni la Concursul Naţional de Creaţie Literară „Şi eu ştiu să scriu!”

Evenimentul va fi moderată de Doiniţa Mihaela Stanciu, bibliotecar, şi de scriitorul Lică Barbu.

Vezi: Aventurile lui Licuţă dincolo de Capătul Lumii de Lică Barbu, Editura Leviathan, click aici.

Arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului

Volumul „Nino Nino” și poveștile copilăriei, Editura Leviathan, 2021, click aici.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.