Știri: Lecția de astronomie: ”Călătorie prin Univers” (16 martie 2019, București)

98
călătorie prin univers muzeul municipiului bucuresti

Sâmbătă, 16 martie 2019, ora 19.00, în holul Muzeului Municipiului București – Palatul Suțu (Bulevardul Ion C. Brătianu. Nr. 2, București) va avea loc o prezentare de astronomie pentru public, susținută de Adrian Șonka, intitulată ”Călătorie prin Univers”. Eveniment organizat de Observatorul Astronomic ”Amiral Vasile Urseanu”și de Muzeul Municipiului București – Palatul Suțu.

După un tur al cerului vizibil de pe Terra vă veți ridica de pe suprafața planetei și veți zbura către Lună. Craterele lunare vă vor face să vreți mai mult, astfel încât naveta noastră specială vă va arăta sistemul solar văzut de departe. Veți face o călătorie contra cronometru printre planete și sateliții lor, după care veți ajunge la marginea sistemului solar.

Urmează stelele, galaxia noastră precum și Universul cunoscut până acum. Vă așteptăm la prezentare! Călătoria se va ține chiar dacă cerul este înnorat.

Prezentarea durează aproximativ 50 de minute și se vor taxa cu un bilet de intrare de adult (5 lei). Locurile sunt limitate (80-100) și se ocupă în ordinea sosirii (începând cu ora 18.30). Prezentarea începe la ora 19.05 sau mai devreme, dacă locurile din sală se ocupă înainte.

Mai multe detaliii: http://astro-urseanu.ro/calatorie-univers.html

Comunicat al Muzeului Municipiului București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.