Știri: Luiza Zan lansează un nou album de jazz, “In My Village”, la Teatrul Godot (5 mai 2023, București)

41
Luiza_TVR(1)

logo rubrica musica leviathan.roInspirat de peisajul sătucului de munte în care Luiza Zan și-a mutat viața odată cu izbucnirea pandemiei, In My Village este noul album lansat de cunoscuta interpretă de muzica jazz. Compozițiile sunt semnate de Luiza Zan și aranjate împreună cu Vlad Briciu, pianistul grupului. Materialul discografic a fost înregistrat în luna martie și va fi cunoscut publicului larg vineri, 5 mai 2023, ora 19.00, într-un show spectaculos la Teatrul Godot.

„Am așteptat cu nerăbdare acest moment, în care să aduc la lumină prin muzică tot ce am trăit în ultimii ani. Izolarea impusă de perioada pandemică a însemnat pentru mine un amalgam de emoții, zbucium și trăiri intense. Și cum mai bine să exprim toate aceste trăiri decât prin muzică?! Am devenit mai atentă la tot ce mă înconjoară, la natură, mirosuri, culori. În noul album, ascultătorii vor regăsi o piesă pe care am compus-o gândindu-mă la o pasăre de noapte ce și-a făcut cuibul în acoperișul casei”, declară Luiza Zan.

Artiștii care au lucrat alături de Luiza Zan la realizarea albumului In My Village sunt: Dimitrie Cristian Milea – chitară bas; Răzvan Florescu – vibrafon; Philip Goron – percuție; Anthony Gutierrez – tobe.

Evenimentul va fi transmis și live de către TVR Cultural, datorită realizatoarei Valentina Băințan, producătorul și realizatorul unora dintre cele mai importante evenimente culturale românești. Invitatul special al momentului este Doru „Rocker” Ionescu, realizator și producător TV, jurnalist și scriitor, împătimit de jazz și vechi prieten al Luizei Zan.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul Teatrului Godot, dar și pe platformele de ticketing partenere: Bilete.ro, Iabilet.ro, Eventim.ro 

Categorii bilete:

Bilet simplu: 90 RON. Bilet Front Seat: 120 RON.

Teatrul Godot: 0771 778 431, Calea Rahovei 147-153

 https://www.teatrulgodot.ro/

Partener media principal: Radio Guerrilla

Parteneri media: TVR Cultural, Radio România Cultural, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, Revista Zeppelin, Zile și Nopți, Urban.ro, I-concert.ro, Jazz Compas, Romania Pozitivă, Bucureștii Vechi și Noi, presainblugi.ro, danbrumar.ro, IQool.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.