Știri: Lumea magică a lui Tom Degețel la Teatrul ”Gulliver” din Galați (27 octombrie 2019)

76
”Tom Degețel”, fotografie de Lucian Marin. Sursa: Teatrul ”Gulliver” Galați
”Tom Degețel”, fotografie de Lucian Marin. Sursa: Teatrul ”Gulliver” Galați

Duminică, 27 octombrie 2019, începând cu ora 10.30, spectatorii de toate vârstele sunt așteptați la Teatrul de Păpuși ”Gulliver” cu o aventură plină de farmec, magie, strălucire și culoare în spectacolul Tom Degețel.

Încântătoarea poveste plină de peripeții și dinamism este pusă în scenă de Daniel Stanciu și se remarcă printr-o o montare extrem de vie și plină de voioșie. Scenografia foarte sugestivă, semnată de Delia Ioaniu, oferă publicului posibilitatea de a se lăsa mai uşor antrenat în acţiunea ale cărei momente sunt frumos subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Spectatorii, mici şi mari, sunt captivaţi şi prinşi în vârtejul minunatelor aventuri ale unui personaj cunoscut în lumea întreagă.

După un debut încununat de succes pe scena Festivalului ”Gulliver”, unde a câştigat, la ediţia din 2005, ”Premiul special al juriului”, frumoasa poveste a lui Tom Degeţel, montată de teatrul gălăţean, nu numai că a cucerit sufragiile publicului din România, dar a adunat aproape 10.000 de spectatori în doar şapte zile, într-un turneu efectuat, în 2007, de trupa teatrului la Istanbul, Bilecik şi Eschişehir, în Turcia.

Pentru vizionarea spectacolului, biletele se pot achiziţiona online, accesând link-ul: https://bilete.teatrul-gulliver.ro, dar şi de la casa de bilete, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi iar acum, biletele se pot achita și cu cardul, cu tichete culturale sau tichete cadou.

Comunicat al Teatrului de Păpuși ”Gulliver” din Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.