Știri: Mărțișor oferit de Trupa Mihai Raicu a Teatrului de Nord din Satu Mare

138
„Autobahn”. Foto: Cristian Gatina. Sursa Teatrul de Nord
„Autobahn”. Foto: Cristian Gatina. Sursa Teatrul de Nord

Duminică, 7 martie 2021, la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului de Nord, oferim publicului feminin, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, intrare liberă la spectacolul Autobahn de Neil LaBute, în regia Laurei Moldovan.

Spectacolul urmărește viața unui cuplu prin intermediul amintirilor și a destăinuirilor făcute într-un spațiu în care sunt constrânși să petreacă o bună parte de timp. Automobilul care rulează pe autostradă, devine bula în care se desfășoară pe parcursul spectacolului, toată gama de emoții care pot apărea între doi oameni. Ascultarea devine și armă și scut între protagoniști, care într-un moment de cumpănă al relației lasă frâu liber tuturor gândurilor și sentimentelor făcând destăinuiri fără niciun fel de opreliști.

„Poate așa ar trebui să fie… noi toți trecând în viteză unul pe lângă celălalt, prea rapizi ca să ne oprim, prea grăbiți ca să ne pese… pur și simplu băgând viteză, fără nici o senzație despre cât de periculoși sau neatenți suntem. Pentru că am fi în siguranță, nu?…” – Neil LaBute.

Rezervările se fac la Agenţia Teatrală din strada Horea nr. 6 sau pe email la agentie.teatruldenord@gmail.com.

Spectacol nerecomandat minorilor sub 16 ani!

Autobahn de Neil LaBute. Traducere de Monica Anastase. Regia artistică: Laura Moldovan. Scenografia: Cristian Gătina. Distribuția: Ioana Cheregi, Andrei Stan.

Premiul pentru cea mai bună actriță – Ioana Cheregi, la Festivalul Internațional de Teatru Scurt – FITO Oradea, secțiunea concurs – 26 septembrie 2016.

https://www.teatruldenord.ro/

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

Arhiva Teatrul de Nord din Satu Mare 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.