Știri: ”Memorie” – Expoziție aniversară DanaArtGallery, 8 ani, Galeria Odeon (27 februarie 2018, București)

372
memorie danartgalllery

Memoria este forma noastră de stocare a ceea ce numim informații afective și raționale, individuale sau de grup.

Aniversând cei 8 ani de activitate, DanaArtGallery aduce în prim-plan acest demers, acest concept care se dorește descris vizual ca o radiografie a memoriilor noastre.

Memoria implică o tranzitare a informațiilor de la inimă la minte, o reevaluare a lor rațională și afectivă. De fiecare dată când ne retragem în memorie retrăim diferit aceleași date. Cumva avem luxul de a ni le stoca mental fără să fim contrânși de realitate. Flexibilă și capricioasă uneori, memoria este și nu este independentă nouă. Acest parcurs de interpretare sacadată a realității va fi transpus vizual de artiștii Zoița (Delia Călinescu), Bogdan Pelmuș, Magdalena Pelmuș și Mirela Bichigeanu sub forma unei expoziții care va avea loc în spațiul Galeriei Odeon din București, aflat în foaierul Sălii Studio. Spațiul neconvențional va fi înnobilat de lucrările la fel de neconvenționale ale acestor artiști.

Vă invităm la vernisajul expoziției marți, 27 februarie 2018, ora 18.30. Expoziția se poate vizita în perioada 27 februarie–24 martie 2018 înainte de spectacolele de la sala Studio a Teatrului Odeon sau prin programare la tel. 0724 271 723.

Proiect DanaArtGallery

Galeria Odeon: Calea Victoriei nr 40-42, București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.