Știri: Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunță prelungirea expoziției temporare de fluturi exotici vii până pe data de 24 septembrie 2023

28
expo fluturi (1)

rubrica museum leviathan.roCea mai colorată expoziție a verii vă oferă prilejul să observați îndeaproape fluturii exotici și să le admirați bogăția de forme și culori.

Cu puțin noroc, veți putea observa, uneori, chiar procesul ieșirii din pupă, care este, de asemenea, extrem de interesant: într-un interval relativ scurt, de la câteva minute la câteva ore, mica vietate își extrage corpul din învelișul protector, își întinde antenele, piciorușele și aripile, le usucă și le întărește. Pupele fluturilor din expoziție sunt produse în ferme speciale, nefiind colectate din natură. Camera de emergență din seră încearcă să imite temperatura și umiditatea din zonele tropicale în care au crescut omizile din care provin aceste pupe.

Muzeul „Grigore Antipa” vine în întâmpinarea publicului cu o ofertă avantajoasă: biletul comun de vizitare al expozițiilor temporare Expoziția de fluturi exotici și Creaturi ascunse. Prețul acestui bilet este: 25 lei pentru adulți și 15 lei pentru copii, studenți și pensionari.

Copiii cu vârsta mai mică de 3 ani beneficiază de acces gratuit în cele două expoziții. Biletele pot fi achiziționate atât de la recepția muzeului, cât și online, prin: https://antipa.goticket.ro/.

Expoziția de fluturi exotici vii poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 10.00 și 18.00 (ultimul vizitator intră la ora 17.30).

Sponsor principal: MOL România

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.