Știri: Noaptea Muzeelor la Muzeul Județean Olt (20–21 mai 2017, Slatina)

1106
Noaptea Muzeelor Muzeul Judetean Olt

Consiliul Județean Olt și Muzeul Județean Olt vă invită să participați la evenimentul cultural ”Noaptea Muzeelor” care se va desfășura în data de 20–21 mai 2017 după următorul program:

Sâmbătă, 20 mai, ora 17.00: Holul de Onoare al Muzeului Județean Olt: Redeschiderea Expoziției Permanente de Artă Contemporană Românească ”Ion Popescu-Negreni”

Desen de Ion Popescu Negreni
Desen de Ion Popescu-Negreni. ©
Colecția Patzelt

Ora 18.00: Sala de Festivități a Muzeului Județean Olt: Lansarea albumului de artă ”Ion Popescu-Negreni – Desene permise”, ediție apărută sub coordonarea ing. Iulian Ghiță și a colecționarului de artă Vasile Petrovici.

Publicul va putea să viziteze gratuit în intervalul orar 17.00–01.00 Secția de Artă Contemporană ”Ion Popescu-Negreni”, expoziția cu caracter etnografic ”Artă și Meșteșug în Țara Oltului de Jos” și Galeria Artis care găzduiește expoziția de pictură ”Lumina Barbizonului” a artistului plastic Mihai Coțovanu.

Vă așteptăm cu emoție firească să veniți însoțiți de familie și prieteni, pentru a aprinde luminile în ”Noaptea Muzeelor”, întru celebrarea spiritului cultural european.

Comunicat al Muzeului Județean Olt

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.