Știri: ONG Fest (17 mai 2022, Râmnicu Vâlcea)

26
Afis 17 mai 2022(1) (1)

Marți, 17 mai 2022, începând cu ora 11.00, la Biblioteca Județeană „Antim ivireanul” din Râmnicu Vâlcea va avea loc ONG Fest, un eveniment tematic organizat în cadrul proiectului „Growing Active Citizens HUBs”, implementat de Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea în parteneriat cu Fundația Progress și alte biblioteci publice din Republica Moldova, Ucraina și Armenia. Proiectul își propune să dezvolte bibliotecile publice ca spații pentru învățarea și practicarea cetățeniei active, facilitând întâlnirea organizațiilor non-guvernamentale din comunitate, dezbaterea de probleme de interes general și, în egală măsură, încurajând schimbul de idei, comunicarea și colaborarea.

„Growing Active Citizens HUBs” este un proiect internațional care contribuie la crearea unei rețele de suport pentru dezvoltarea comunităților locale, prin realizarea și încurajarea parteneriatelor dintre bibliotecile publice și asociații sau ONG-uri. Proiectul este dezvoltat de Fundația Progress România, finanțat de Uniunea Europeană și de Black Sea Trust for Regional Cooperation, un proiect al German Marshall Fund of the United States, și implementat în Armenia, Republica Moldova, România și Ucraina, cu ajutorul partenerilor: Biblioteca Regională Lori, din Armenia; Biblioteca Publică „Dimitrie Cantemir” Ungheni, Biblioteca Publică „IPS Antonie Plămădeală” Hîncești și Asociația Bibliotecarilor din Republic of Moldova; Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu” Neamț și Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, din Romania; Biblioteca Regională Științifică Luhansk, Biblioteca Publică Lviv Public Library și Asociația Bibliotecilor Publice din Ucraina.

Evenimentul va avea loc la sediul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul Vâlcea, în Holul Central, în intervalul orar 11.00–12.30.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.