Știri: Opera Națională București redeschide Sala Mare de spectacole cu două titluri de referință, „Carmina Burana” și „Bărbierul din Sevilla” (19, 20 septembrie 2020)

89
Afis ONB 19 20 sept 2020

logo rubrica musica leviathan.roDupă șase luni de la ultimul spectacol în Sala Mare, Opera Națională București redeschide porțile în acest week-end și prezintă publicului spectacolele Carmina Burana de Carl Orff și Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini.

Astfel, sâmbâtă, 19 septembrie 2020, începând cu orele 19.00, veți putea urmări Carmina Burana de Carl Orff, iar duminică, 20 septembrie 2020, Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini.

Cu dor de operă și balet, de minunata lume a artei lirice, vă invităm să ne bucurăm împreună de cele mai îndrăgite titluri din repertoriul universal. Tuturor iubitorilor de artă ne-au lipsit în aceste luni parfumul scenei Operei Naționale București, căldura și atmosfera pe care o degajă la fiecare emoție muzicală.

Miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 19.00, Ama Deus va reprezenta pariul nostru muzical pentru o seară de excepție, un concert dedicat lui Wolfgang Amadeus Mozart. 

Sâmbătă, 26 septembrie, începând cu ora 19.00, veți putea urmări Carmina Burana de Carl Orff, iar duminică, 27 septembrie, de la ora 19.00, opera Nunta lui Figaro de Wolfgang Amadeus Mozart va încheia suita „Serilor de Operă și Balet”.

În această primă etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu strictețe recomandările autorităților privind distanțarea socială, din cele 915 de locuri ale Sălii Mari, vor fi disponibile la vânzare doar 130.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete a Operei Naționale București și online, de pe http://tickets.operanb.ro/.

Sponsor oficial: Enel România

Partener de mobilitate: Kia

Sponsori: Banca Comercială Română, Aqua Carpatica, Zarea

Parteneri: Sansha

Parteneri media: Europa FM, TVR, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Forbes România, RFI România, Romantic FM, Radio Seven, România TV, Zile și Nopți, Agerpres, Ziare.com, Business24, Ziarul Metropolis,  Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei.

 Comunicat al Operei Naționale București

Arhiva Opera Națională București 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.