Știri: Performance de dans contemporan ”Sculați de ne-ascultați – Golden Buzzer show” (28 iunie 2018, Tel Aviv)

268

White Night Tel Aviv va avea loc joi, 28 iunie 2018 în diverse spații culturale din Tel Aviv. Pentru al patrulea an consecutiv, Delegația UE și țările membre UE au fost invitate de Primăria Tel Aviv să participe la acest proiect. În acest an, motto-ul participării europene este ”Follow the stars”. În cadrul unui eveniment complex care se va desfășura în intervalul orar 19.30 – 00.30, artiști europeni și proiecte culturale europene vor oferi un spectacol inedit publicului prezent în Piața Bialik din Tel Aviv, una dintre cele mai vizitate locații în timpul evenimentelor White Night.

Cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv, performance-ul de dans contemporan ”Sculați de ne-ascultați – Golden Buzzer show” al grupului de street dance OK World Wide (dansatori – Ștefan Mihalache, Karbula Lorand, Thomas BellTudor Asaftei și Claudiu Costan) va reprezenta România la ediția 2018 a White Night.

”Sculați de ne-ascultați – Golden Buzzer show” este un performance coregrafic creat de grupul de street dance OK World Wide, care îmbină armonios elemente de dans popular românesc cu dans modern, acrobații, breakdance, freerunning, parkour, pe un fundal de muzică tradițională românească, momentul artistic fiind prezentat în premieră în cadrul ediției 2017 a emisiunii ”Românii au talent”, unde s-au clasat pe locul II. De-a lungul timpului, grupul de street dance OK World Wide a dansat în România, Grecia, Italia, Germania, Abu Dhabi, Dubai, Doha, UK și multe alte țări. A colaborat cu televiziuni ca BBC, ITV Channel 4 și SKY. De asemenea, grupul a participat la concursuri naționale și internaționale de breakdance și la show-uri de televiziune ca ”Românii au talent”, ”Got To Dance” sau ”Britain’s Got Talent”.

Alături de proiectul românesc, vor participa creatori din Austria (Klaus Obermaier – ”Dancing House”), Polonia (Teatrul Akt ”Ja gore”), Cehia (The Trick Brothers – ”Skiing Odyssey”), Germania (Duo Piti), Lituania (Konstantin Kosovec), Spania (Adva Yermiyahu, Manuel Cazas Tablao Flamenco).

Intrarea la evenimentele organizate de Delegația UE în Israel va fi liberă.

White Night Tel Aviv este un proiect cultural multidisciplinar (teatru de stradă, concerte, spectacole de sunet și lumină, design vestimentar, proiecții video, demonstrații culinare, recitaluri de poezie, statui vii etc.) de mare impact, organizat anual în ultima noapte de joi spre vineri din luna iunie. Evenimentul este organizat de Primăria Tel Aviv – Yafo în parteneriat cu Delegația Uniunii Europene în Israel, ambasade și institute culturale ale statelor europene în Israel.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.