Știri: Premieră la TVR: ”Acești nebuni fățarnici” de Teodor Mazilu (15 decembrie 2019)

33
Acesti nebuni fatarnici TVR

Pentru a treia săptămână consecutiv, duminică, 15 decembrie, ora 20.00, pe TVR3, Casa de Producție a TVR vă propune o premieră: Acești nebuni fățarnici de Teodor Mazilu, o coproducție Teatrul Arte dell’Anima – Casa de Producție a TVR, spectacol cu public înregistrat în cadrul stagiunii Teatru în TVR 2019. 

În distribuție: Irina Cojar, Crina Lință, András Demeter, George Rotaru, Laur Dragan. Regia și scenografia: Silvia Roman. Regia TV: Silviu Jicman.

”O comedie actuală pe tema ipocriziei. O satiră a unei societăți plastifiate clădite pe minciună, parvenism, manipulare, unde consumerismul este ridicat la rang de artă și unde valorile umane sunt răsturnate voit fără pic de empatie. Un univers hilar, schițat îndeaproape de cele opt personaje-martor. Spectatori ai propriilor lor vieți lipsite de faimă și culoare. O lume croită artificial, de tipare standardizate, vulnerabile în fața îndoctrinării mass-mediei. Real versus virtual. Aparență sau esență. Cuibul escrocilor mărunți sau cuibul nebunilor fățarnici, cadrul propice exploatării tuturor sentimentelor „rentabile” precum dragostea, invidia, ura, frica.”Silvia Roman.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.