Știri: Premiera oficială a spectacolului „Noapte bună, mamă!” la Teatrul Mic din București (18 iunie 2021)

22
teatrul mic

Teatrul Mic din București prezintă vineri, 18 iunie 2021, de la ora 19.00, premiera oficială a spectacolului Noapte bună, mamă! de Marsha Norman, în cadrul Festivalului de Teatru „Ştefan Iordache”, ediţia a XI-a, organizat la Teatrul Naţional Caracal.

Piesa Noapte bună, mamă!, scrisă de autoarea americană Marsha Norman a câştigat în anul 1983 premiul Pulitzer şi a fost nominalizată pentru Premiile Tony, la categoria „Cea mai bună piesă”. Regia: Vlad Massaci. Dana Dembinski-Medeleanu și Andreea Grămoșteanu primesc și în această nouă montare două partituri grave și provocatoare pe care reușesc să le interpreteze cu autenticitate și asumare.

Noapte bună, mamă! de Marsha Norman este un text apărut în programul «Teatrul pentru actori… și numai cu actori» al Teatrului Mic. Acesta este un program care își propune să se concentreze mai mult pe detaliile interpretării actoricești și mai puțin pe viziunea regizorală. Deci, lucrul cu actorul este ceea ce primează. Repetițiile la spectacol s-au desfășurat în bună parte pe Zoom, lucru care a și dus la ideea spectacolului, cum veți vedea. Noapte bună, mamă! povestește despre relația dintre o fiică care își anunță mama că se va sinucide. Prilej cu care sunt spuse lucruri nespuse, aflate amănunte ascunse cu grijă, reglate conturi până acum nereglate. Sunt sigur că ne vom regăsi cu toții în personajele Marshei Norman! Închei invitând spectatorii la întâlnirea cu două minunate actrițe ale Teatrului Mic, Andreea Grămoșteanu și Dana Dembinski.”Vlad Massaci.

Următoarele reprezentații vor avea loc în datele de 26 iunie și 8 iulie 2021, de la ora 20.30, la sala Studio – Gabroveni 57, București.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.