Știri: Prima poveste din 2020 de la Teatrul de Păpuși ”Gulliver” (12 ianuarie, Galați)

47
”Crăiasa zăpezilor”, Teatrul ”Gulliver” din Galați. Fotografie de Lucian Marin
”Crăiasa zăpezilor”, Teatrul ”Gulliver” din Galați. Fotografie de Lucian Marin

Ce poate fi mai potrivit la început de an decât un spectacol fascinant, cu fulgi de nea, urși polari, reni, pinguini și alte făpturi lapone? Așa că duminica aceasta, 12 ianuarie 2020, de la ora 10.30, la Teatrul de Păpuși ”Gulliver” din Galați, te așteptăm alături de Crăiasa zăpezilor, să ne bucurăm împreună de farmecul iernii.

Încântătoarea poveste clasică a lui Hans Christian Andersen a fost îmbrăcată de Cristian şi Cristina Pepino în haine moderne. Atât de moderne, încât autorul muzicii spectacolului, compozitorul Dan Bălan, a declarat, la premieră: ”Domnule, ăsta nu mai e teatru; este cinematograf!” Într-adevăr, adăugând mijloacelor tehnice contemporane şi coloana sonoră, Crăiasa zăpezilor este o realizare care duce mai departe expresia teatrului de animaţie, dar rămâne, în acelaşi timp, un text adorabil de copilăresc. Iar actorii Andrei Dombrovschi/ Vlad Ajder, Gina Geru, Adina Ariton, Nicole Lungu și Marian Sterian completează cu talent și măiestrie minunata poveste de iarnă.

Spectacolul a obţinut în anul 2007 Premiul pentru expresivitatea şi rafinamentul imaginii în arta animaţiei, în cadrul Festivalului Internaţional al teatrului de animaţie ”Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie”, organizat de Teatrul ”Ţăndărică” din Bucureşti. Tot în acelaşi an, spectacolul s-a bucurat de Premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Marionete ”Gulliver” din Galaţi.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Nu uita să verifici și celelalte spectacole pe care Teatrul ”Gulliver” le-a pregătit în această lună: http://www.teatrul-gulliver.ro/program/. Te așteaptă povești super jucăușe, vesele și încărcate de voie bună și culoare: Ursul păcălit de vulpe, Jack și fasolea fermecată, Motanul încălțat. Nu rata întâlnirea cu poveștile și personajele tale preferate, la Teatrul ”Gulliver”!

Comunicat al Teatrului ”Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrului Gulliver Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.