Știri: ”Queens of Händel” la Ateneul Român (26 iulie 2017)

657
queens of handel

Festivalul Internaţional ”Vara Magică”, ediția a VI-a continuă la Ateneul Român cu un al patrulea concert miercuri, 26 iulie 2017, de la ora 19.30. Soprana Rodica Vică și I Ludici Ensemble, compus din Rafael Butaru – vioara I, Iulia Smeu – vioara a II-a, Cătălina Filipescu – violă, Ella Bokor – violoncel și Iulian Ochescu – clavecin vor prezenta un program intitulat ”Queens of Händel” și compus din cele mai atractive momente muzicale extrase din operele lui G. Fr. Hӓndel.

Rodica Vică
Rodica Vică

Afirmați printre cei mai valoroși muzicieni ai generației lor, toți cei cinci ”I Ludici” și soprana Rodica Vică, o specialistă a muzicii baroce, abordează cu dezinvoltură lumea muzicii lui Hăndel, făcând din actul lor interpretativ o adevărată paradă de energie artistică și stil, sub semnul unui gust muzical desăvârșit.

Lanto Communication organizează a şasea ediţie a Festivalului Internaţional “Vara Magică” la Ateneul Român din Bucureşti în perioada 5 iulie–23 august 2017. Concertele sunt organizate în fiecare săptămână și prezintă pe afiş formaţii camerale, dar şi orchestre simfonice precum Orchestra Română de Tineret, Orchestra Naţională de Tineret a Olandei, Romanian Sinfonietta Orchestra și Orchestra Naţională de Cameră a Moldovei, alături de celebri dirijori şi solişti români şi străini. Cea de a VI-a ediție a Festivalului „Vara Magică” reafirmă forța parteneriatului prin care Lanto Communication oferă publicului său o vară la standarde culturale europene.

Beneficiind de aer condiționat, Sala Mare a Ateneului Român este din nou gazdă primitoare a unui șir de evenimente artistice de nivel internațional.

Arhiva Musices

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.