Știri: „Sărbătorim Halloweenul”, expoziție de dovleci la bibliotecă (27 octombrie–3 noiembrie 2023, Turda)

21
AFIS Halloween (1)

Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” Turda în parteneriat cu Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan” Turda organizează în perioada 27 octombrie–3 noiembrie 2023 expoziția de dovleci Sărbătorim Halloweenul. Evenimentul are loc în cadrul Parteneriatului educațional din anul școlar 2023– 2024, „Educație, creativitate și distracție”, dintre cele două instituții.

Lucrările expuse sunt realizate de către elevii claselor I A și I B, coordonați de învățătoarele Alexandrina Chiorean și Ancuța Corla, copiii evidențiindu-și creativitatea și originalitatea într-o expoziție de pictură de dovleci. Deși Halloween-ul nu este o sărbătoare tradițională românească, activitatea a vizat o educație bazată pe interculturalitate, care să-i familiarizeze pe elevi cu sărbătorile tradiționale anglo-americane și să le dezvolte creativitatea și spiritul de inițiativă.

Expoziția poate fi admirată la intrarea în sediului Filialei Oprișani al Bibliotecii Municipale „Teodor Murășanu” Turda (situată în fostul internat la Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda, intrarea realizându-se de pe Str. Macilor nr 1). Invităm turdenii și turiștii aflați în oraș să admire lucrările și să își facă selfie cu creațiile copiilor. 

Comunicat al Bibliotecii Municipale „Teodor Murășanu” Turda

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.