Știri: Spectacol de poezie și performance de Ziua Internațională a Femeii la Institutul Cultural Român din Paris (8 martie 2017)

662
Geopoetique feminine Paris Roumanie
Concept grafic: Ioana Tomșa

Miercuri, 8 martie, 2017, de la ora 20, la sediul Ambasadei României în Republica Franceză (123, Rue Saint Dominque, 75007) va avea loc spectacolul de poezie și performance Géopoétique Féminine. Organizat în contextul sărbătoririi Zilei Internaționale a Femeii, evenimentul va include o sesiune de lectură de poezie cu scriitoarele Marlena Braester (Israel), Maria Mailat (Franta/România), Ming Di (China), Tanella Boni (Franța/ Coasta de Fildeș) și o sesiune de performance susținută de Bonnie Tchien Hwen-Yin, Cornelia Petroiu, Ioana Tomșa, Isabelle Maurel & Eddie Allen, Philippe Di Beta.

Evenimentul, imaginat de Zanda Mihuleac și Editions Transignum (autori ai proiectului  ”écARTes  poétiques”, în cadrul Festivalului «Printemps des Poètes»), este organizat în colaborare cu Institutul Cultural Român de la Paris.

Intrarea liberă cu rezervare prealabilă obligatorie la telefon 01 47 05 15 31 sau prin e-mail la adresa: institut@institut-roumain.org.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.